Bio World

Bio World is een vrij jonge onderneming gevestigd in België. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica voor zowel de vrouw als voor de man.

 

Onze doelstelling is om via deze weg kwalitatieve natuurlijke maar ook exclusieve cosmetica aan te bieden. Al onze producten bevatten natuurljke ingrediënten en zijn op natuurlijke wijze met de hand gemaakt. Zo beschikken deze producten over verschillende etherische oliën en natuurlijke toegevoegde geuren. De oorsprong van deze ingrediënten is voornamelijk Zuid-Europa maar ook Zuid-Amerika en Azië. De producten worden regelmatig getest en beschikken over labo-attesten. Daarbij komt wellicht het belangrijkste: de producten zijn niet op dieren getest! 

Onze producten zijn geschikt voor breed gebruik en verschillende behoeftes. Zo hebben wij in ons assortiment producten die geschikt zijn voor de verzorging van een droge, gevoelige en normale huid, voor de verzorging en verwijdering van dode huidcellen, hydratatieverzorging, maar ook een anti-age concept waaronder cellulitis en striemen scrubs en meer.